Uppsamlingsheat:2

Vi måste nu förflytta oss till årets SOMMARFEST 30/6-2/7

Jag hälsar välkommen dag 1

 Det var ju två galamiddagar med 20-30 deltagare

MEN

Den kära diskmaskinen valde att lägga av…

Just in time…

DOCK

Det fanns ju ett utomordentligt diskteam på plats!

 Så skinande rent och ordningsfullt som det var  varje afton

vid diskbänken efter denna grupps arbete, har under 40 år ej tidigare upplevts!

OCH

När jag efter allas hemfärd skulle rengöra mig….

….finner jag att omsorgerna även spritt sig till duschrummet i annexet

(dvs det lindrigt rena duschförhänge som hängt där sedan inflyttningen, 

ärvt av föregående ägare, var utbytt och kompletterat med en passande matta!)

3 svar på ”Uppsamlingsheat:2

  1. Haha, hattparaden tycker jag var en av de roligaste upptågen på hela sommaren. Roligast var att det var så självklart för alla att vara med – stôlligheten är ett drag som finns bland alla kusinerna.

    Mycket elegant stajlad dusch. För mig är duschen ”där nere” själva arketypen för en dusch – antagligen för att den hör ihop med min elitidrottande ungdom då det lögades och tvagades i tid och otid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.