Heja Norge!

eller
Piken fra LarvikVi hade redan lämnat OS ”bakom oss” när vi kom att titta på finalmatchen i handboll mellan Norge och Ryssland.

Vilken kempeinsats! Norskorna hade ryckt åt sig en ledning på 12-4 när vi började titta – och hur ryskorna än trixade lyckades de inte utjämna. Matchen slutade 34-27 efter att ryskorna gjort 4 mål sista minuterna då Norge hade två spelare utvisade!

Bäst var en pike från Larvik som redan i mitten på andra halvlek själv gjort 10 mål. Jag kommer inte ihåg vad hon hette – och inte kan jag i de svenska tidningarnas websidor hitta det – men vi vet sedan tidigare att pikerne fra Larvik är något alldeles extra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.