My Bill

När idelamannen diskuteras på en grannblogg – ser jag framför mig Ava Gardner sjungande ”My Bill”.
Jag kan inte riktigt erinra mig orden så jag slår på Google:

Google is amazing, absolutely , extraordinary, fascinating, thrilling, super!

…och får reda på att det är PG Wodehouse som skrivit texten!:
The satirical novelist P.G. Wodehouse (creator of the character Jeeves the butler) wrote its lyrics. ”Bill” was omitted from the earlier show, however, and imported into the second act of Kern and Hammerstein’s 1927 premiere of Show Boat. Wodehouse’s lyrics found an instant home in Show Boat’s verismo portrait; the very opening begins with ”I used to dream that I would discover/the perfect lover/someday.” But instead of the godlike champion she imagined, the singer got Bill, ”an ordinary guy.” He’s not particularly good-looking, he can’t play sports or sing, his brain isn’t something to write home about. Yet for the singer, Bill is the one man in the world who is wonderful, who thrills her, who makes her feel at home. They’re average people in love.Trots hans något omoderna strandappearence ”ser” jag fortfarande honom så här:


Visst är han gullig…

och absolut UNIK , irreplaceble;

Can´t help lovin´ that man of mine

2 svar på ”My Bill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.