Nr 17

Det går bra med läsandet i år.

Jag har redan avverkat 16, dvs målsättningen t.o.m,april

Skälet till att det har blivit så många är att jag inte åtagit mig ett större verk ,

som jag BORRAT mig igenom

utan läst litet på måfå efter dagsformen

DOCK

Efter att ena dagen  ha bestämt mig för

” att läsa ovanstående som årets elfte bok

OCH

dagen efter erfara att han avlidit gick luften ur mig… 

För stunden i.e.

NU

när jag ligger så bra till och vårsolen börjar lysa tänkte jag att det kan vara dags…

OCH

då visar det sig att en resa lik den med Moby Dick ligger framför mig!

Jag har ett pocketexemplar på 646 sidor av vilka jag på sin höjd kan avverka 30 sidor dagligen.

÷

”Det är utan tvekan en krävande bok. Eco bollar med kunskaper på de mest skilda områden, och ibland är det helt klart svårt att hänga med i hur alltihop är tänkt att hänga ihop. Att vara väl påläst inom historia (fr.a. religionshistoria), filosofi, mysticism med flera områden skulle säkerligen underlätta läsningen avsevärt. Framförallt är det en bok som är svår att komma in i för en lekman som undertecknad, men har man väl lyckats börja ordentligt så blir det lättare. ”

OCH

Det visar sig att det är just det jag är!

Mitt strävande med The Templars och The Templars II

ger utdelning!

 

Dock måste jag komplettera med

 Kabbala mm

ÅTERKOMMER!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.