DCI Banks

 Till omväxling med all OS- sport kopplade jag häromdagen  av med

Jag har sett den tidigare på SVT – nu ges den på TV8

Kommissarie Banks är en brittisk kriminalserie som utspelar sig i det annars så rofyllda och idylliska Yorkshire Dales. Men nu drabbas orten av flera blodiga och svårlösta mord. Den brittiske kriminalkommissarien Alan Banks tar sig an de komplicerade fallen. I premiäravsnittet utreder han försvinnandet av fem unga kvinnor. Kommissarie Banks är en nyproducerad serie som genast blev en succé i Storbritannien under namnet DCI Banks och beskrivs bland annat som en värdig uppföljare till Morden i Midsomer. Kriminalserien är baserad på den brittiske författaren Peter Robinson deckare, vilka är flerfaldigt prisbelönade och har översatts till 19 språk.

Kommissarie Banks spelas förtjänstfullt av skådespelaren

Stephen Tomkinsson

Ytterligare ett avsnitt kan man se nästa onsdag den 19/2 kl 21.00 på TV8

1 svar på ”DCI Banks

  1. Pingback: Revolutionens barn | Vikeningarna funderar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.