Bredvidläsning

Det går trögt med läsandet. OS- utsändningarna och förberedelser för vecka 8-besök har

 tagit mycket tid

OCH

orken är ju nu vid snart 80 inte vad den har varit.

Jag vaknar lika pigg och full av ambition som i fornstora da´r

MEN

slocknar nästan tvärt ungefär 14.30

DOCK

har jag nu avverkat sista ”januariboken”

SE OVAN

Den var tillsammans med ”del 2” (se nedan) ett köp  jag lockades till när jag var inne på Amazon och beställde Hilary Mantels Bring up the bodies för vilken hon fått Bookerpriset en andra gång! – (och jag som inte lyckats ens börja på ”första delen” tillika Bookerpris nr 1 Wolf´s Hall.)

´ Remarkable´

´Unexpectandly compelling´

´Brilliant´

Jag håller med! 

Det som fick mig att köpa böckerna är alla de priser som den första delen fått!  Jag förväntade mig en bra och spännande thriller, men det här är något utöver det. Med stor empati skildras  ”Calum Maclean : A twentynine-year-old gunman, living in Glasgow; life is better alone. How long can you last when you have this talent?

Det märkliga händer att man/jag börjar hoppas han ska klara sig…

Nu får jag skynda läsa färdigt Moby Dick och Balkan

jag kan läsa nästa i trilogin om crime in Glasgow:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.