HEJA Stenson

Ja inte

UTAN

HENRIK

OCH

kammade hem 11,4 miljoner dollar!

I HD läser jag:  Mentale coachen Torsten Hansson har jobbat med Stenson sedan 1993 då H. var coach för amatörlandslaget, som Stenson var med i. 2009 bröt Stenson samarbetet, men i fjol ringde han Hansson igen. Då var Stenson kvar i sitt golflivs största svacka, var på 230:e plats på världsrankingen 2011 och behövde hjälp.

Nästan som Jonas!

som ju 1995 hade en ” Stimmkrise”.

 Tack vare att han  hade turen att komma i kontakt med en ny lärare,  kunde han lära  sig en helt ny sångteknik, med vilken han senare ju kom att erövra världens operascener:

”Es war eine sehr schwere Zeit für ihn” erinnert sich Michael Rhodeser befand sich mitten in einer Stimmkrise. Die Stimme war verklemmt, verkrampft, künstlich klein gehalten. Aber man konnte trotzdem hören, was in ihm steckt.

2 svar på ”HEJA Stenson

  1. Där är ju lilla jag!

    Vi är faktiskt släkt med golf-Stenson, men vi har inte kommit på hur än. Pappa hade 33 kusiner, och vi misstänker att Henrik är barnbarn eller barnbarnsbarn till någon av dem. (Pappas äldsta kusiner var 30 år äldre än han, och själv är han ett litet sladdbarn och den ende kusinen kvar i livet.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.